Uitvalschermen

Als horeca-ondernemer wil je jouw klanten beschermen in alle weersomstandigheden: zon, regen, wind en storm. Daarnaast wil je jouw terras maximaal benutten, want meer ruimte betekent ook meer omzet. Wel, om dit alles te realiseren, heb je enkel een zonnescherm van Soons nodig.

Horeca uitvalscherm

Een uitvalscherm is een eenvoudige constructie die zon en regen tegenhoudt. Bij warm weer krijg je verkoeling, maar geniet je toch van het binnenkomende licht. Bij regen ben je beschut. Maar een uitvalscherm van Soons is niet zomaar een uitvalscherm van dertien in een dozijn.

Wij ontwikkelen immers uitvalschermen op maat, met dank aan onze eigen ingenieursafdeling en atelier. Standaardschermen bestaan bij ons niet, alle schermen worden op maat geproduceerd: in functie van jouw gevel en al je persoonlijke voorkeuren.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Uitvalscherm

Uitvalscherm kopen

Wil je een offerte krijgen voor een uitvalscherm? Bel ons vandaag nog op +31 (0)43 362 24 89. Je krijgt van ons een correct prijsvoorstel voor een hoogkwalitatief uitvalscherm.

Soons uitvalschermen

Uitvalscherm levertijd

Hoe lang duurt het tot jouw uitvalscherm klaar is? Gemiddeld acht tot tien weken. Maar in uiterst dringende gevallen (zoals bij een opening of een ernstige schade) kunnen we je sneller bedienen.

Uitvalschermen van Soons

Specialist in uitvalschermen Soons is al meer dan 120 jaar dé innovator in zonneschermen. Koop je een Soons, dan kan je op beide oren slapen! Je hebt immers geïnvesteerd in kwaliteit.