Uitvalschermen

Als horeca-ondernemer wilt u uw klanten beschermen in alle weersomstandigheden: zon, regen en wind. Daarnaast wilt u uw terras maximaal benutten, want meer ruimte betekent ook meer omzet. Wel, om dit alles te realiseren, heeft u enkel een zonnescherm van Soons nodig.

Horeca uitvalscherm

Een uitvalscherm is een eenvoudige constructie die zon en regen tegenhoudt. Bij warm weer krijgt u verkoeling, maar geniet u toch van het binnenkomende licht. Bij regen bent u beschut. Maar een uitvalscherm van Soons is niet zomaar een uitvalscherm van dertien in een dozijn.

Wij ontwikkelen immers uitvalschermen op maat, met dank aan onze eigen ingenieursafdeling en atelier. Standaardschermen bestaan bij ons niet, alle schermen worden op maat geproduceerd: in functie van uw gevel en al uw persoonlijke voorkeuren.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Uitvalscherm

Uitvalscherm kopen

Wenst u een offerte voor een uitvalscherm? Bel ons vandaag nog op +31 (0)43 362 24 89. U krijgt van ons een correct prijsvoorstel voor een hoogkwalitatief uitvalscherm.

Soons uitvalschermen

Uitvalschermen van Soons

Specialist in uitvalschermen Soons is al meer dan 120 jaar dé innovator in zonneschermen. Koop je een Soons, dan kunt u op beide oren slapen! U heeft immers geïnvesteerd in kwaliteit.