Horeca zonnescherm

Een zonnescherm laat de klanten in je horecazaak zorgeloos genieten van het mooie weer. Tegelijkertijd zorgen een horeca zonnescherm of terrasoverkapping ervoor dat je jouw terras gedurende langere tijd kunt benutten. Want een terras moet niet enkel mooi zijn, het moet ook maximaal renderen!

Horeca zonnescherm zonwering

Met een zonnescherm zijn je klanten niet enkel beschermd tegen de zon, maar ook tegen wind en regen. De horeca zonneschermen van Soons geven je klanten een comfortabel en veilig gevoel. Kwaliteit en stevigheid staan bij ons immers voorop. Onze all weather terrasschermen kan je het hele jaar buiten laten staan.

Wil je jezelf nog indekken tegen vandalisme, kies dan voor onze stalen windschotten. Hufterproof noemen we ze zelf.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Uitvalscherm Soons

Horeca zonnescherm op maat

Ken je ons motto? ‘Gaat niet, bestaat niet’. Bij ons kan je terecht voor elk zonnescherm of elke terrasoverkapping. Onze eigen engineeringafdeling en atelier staan garant voor innovatie in zonneschermen. Soons is dé pionier op de markt. Wij werken niet met vaste standaarden. Maatwerk is bij ons de standaard.

Zonnescherm kopen

De prijs van je zonnescherm hangt natuurlijk af van jouw concrete wensen. Precies omdat we steeds maatwerk leveren, kunnen we geen standaardprijzen geven. Maar we garanderen je wel dat je een kwalitatief hoogstaand zonnescherm krijgt voor een correcte prijs. Bel ons op +31 (0)43 362 24 89 voor een offerte.

Horeca zonneschermen van Soons Soons is dé referentie in zonneschermen voor horeca. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 120 jaar traditie en vakkennis. Je kiest dus niet zomaar een zonnescherm … Je kiest een Soons!

Soons zonneschermen