Markiezen

Zonneschermen van Soons zijn niet zomaar zonneschermen. Ons familiebedrijf, hofleverancier in Nederland, is al meer dan 120 jaar dé referentie in zonneschermen, terrasoverkappingen en markiezen.

Met onze markiezen bescherm je jouw gasten tegen de zon en geef je jouw terras een nostalgische uitstraling. Dit betekent niet dat markiezen enkel voor traditionele panden weggelegd zijn. Ook moderne gebouwen krijgen dat extra vleugje nostalgie en gezelligheid met markiezen van Soons.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Markiezen

Horeca markiezen op maat

Wat maakt markiezen van Soons zo bijzonder? In de eerste plaats het feit dat elke markies die wij fabriceren maatwerk is. Je krijgt bij Soons de markies die jij echt wilt, in jouw formaat en kleur en met de bedrukking die jij wil. Wij hebben geen standaarden die je in elke horecazaak terugvindt. Elke markies wordt op jouw maat ontwikkeld door onze ingenieursafdeling en atelier. Voor het materiaal van het frame kan je kiezen tussen hout en aluminium.

Markiezen kopen

Een standaardmarkies hebben we dus niet, zodat we je ook geen standaardprijs kunnen voorstellen. Jouw wensen en voorkeuren bepalen mee de prijs. We verzekeren je wel dat je van ons een markies van topkwaliteit krijgt tegen een erg correcte prijs. Wil je graag een offerte? Bel ons vandaag nog: +31 (0)43 362 24 89

Markiezen leveringstermijn

Gemiddeld is jouw markies klaar binnen een termijn van acht tot tien weken. In hoogdringende gevallen (bij een opening of ernstige beschadiging) kunnen we je evenwel sneller helpen.

Soons markiezen