Markiezen

Zonneschermen van Soons zijn niet zomaar zonneschermen. Ons familiebedrijf, hofleverancier in Nederland, is al meer dan 120 jaar dé referentie in zonneschermen, terrasoverkappingen en markiezen.

Met onze markiezen beschermt u uw gasten tegen de zon en geeft u uw terras een nostalgische uitstraling. Dit betekent niet dat markiezen enkel voor traditionele panden weggelegd zijn. Ook moderne gebouwen krijgen dat extra vleugje nostalgie en gezelligheid met markiezen van Soons.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Markiezen

Horeca markiezen op maat

Wat maakt markiezen van Soons zo bijzonder? In de eerste plaats het feit dat elke markies die wij fabriceren maatwerk is. U krijgt bij Soons de markies die u echt wenst, in uw formaat en kleur en met de bedrukking die u wilt. Wij hebben geen standaarden die u in elke horecazaak terugvindt. Elke markies wordt op uw maat ontwikkeld door onze ingenieursafdeling en atelier. Voor het materiaal van het frame kunt u kiezen tussen hout en aluminium.

Markiezen kopen

Een standaardmarkies hebben we dus niet, zodat wij u ook geen standaardprijs kunnen voorstellen. Uw wensen en voorkeuren bepalen de prijs mee. Wij verzekeren u wel dat u van ons een markies van topkwaliteit krijgt tegen een erg correcte prijs. Wenst u graag een offerte? Bel ons vandaag nog: +31 (0)43 362 24 89

Soons markiezen