Terrasoverkappingen voor horeca

Als horeca-uitbater weet u dat uw terras het visitekaartje van de zaak is. Maar naast de aantrekkelijke look-and-feel van uw terras, moet het ook maximaal renderen. Want hoe vaker en langer uw terras klanten aantrekt, hoe beter voor uw zaak. Met een terrasoverkapping van Soons bent u alvast goed op weg. 

Voordelen van een terrasoverkapping voor horeca

Vraagt u zich als horeca-uitbater af waarom u zou investeren in een stevige terrasoverkapping? Daar zijn meerdere redenen voor. Een terrasoverkapping heeft namelijk een pak voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is de bescherming tegen weersinvloeden. Regen, wind of fel zonlicht? U blijft het makkelijk de baas. Bovendien vergroot u de zitcapaciteit van uw terras dankzij de terrasoverkapping. Een groter terras betekent meer zitplaatsen en dat is voordelig voor uw portefeuille. Een knappe, esthetische overkapping is trouwens een echte eye-catcher. Want het oog wil natuurlijk ook wat!

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar

Welke terrasoverkapping kiezen?

Met de juiste horeca terrasoverkapping maakt u van uw buitenruimte een gezellige, comfortabele plek voor uw gasten. Maar waar houdt u best rekening mee wanneer u een overkapping kiest?

  • Functionaliteit: wil u een ruimte creëren die het hele jaar door bruikbaar is, ongeacht het weer? Kies dan voor een overkapping die makkelijk te openen en sluiten is, volgens de noden van uw klanten.
  • Weersbestendigheid: houd er bij de keuze van uw overkapping rekening mee dat materialen zoals staal en polycarbonaat beter bestand zijn tegen regen, wind en uv-stralen.
  • Look-and-feel: hoe uw terrasoverkapping eruitziet, heeft een sterke invloed op de perceptie van uw horecagelegenheid. Ga dus voor een eigentijds design dat dezelfde sfeer uitstraalt als uw zaak.
  • Afmetingen: bereken hoeveel zitplaatsen uw terras heeft, want dat beïnvloedt de afmetingen van uw overkapping.
  • Verlichting en verwarming: uw terras ‘s avonds langer openhouden? Dat kan door uw (sfeer)verlichting en terrasverwarming zoals infraroodheaters af te stemmen op de overkapping.

De soorten terrasoverkappingen van Soons

Soons maakt terrasoverkappingen op maat. Hoe groot uw terras ook is, ons eigen engineerteam en atelier zorgt ervoor dat uw gasten genieten onder een aangename overkapping. Bovendien houden de overkappingen van Soons niet alleen het zonlicht tegen, maar kunnen ze ook een regenbui doorstaan. Zo genieten uw gasten buiten van een hapje en drankje, ongeacht de weersvoorspellingen. 

Er staat geen limiet op de mogelijkheden. Het FTS-systeem is een zeer robuuste overkapping, volledig door Soons zelf ontworpen. Het maakt gebruik van communicerende motoren aan de boven- en onderzijde. Dat zorgt voor een optimale doekspanning. Verder werken we ook nog samen met Corradi voor de Pergotenda Vouwdaken, voorzien van een pvc-doek en Bioclimatics Lamellendaken met motorisch kantelbare lamellen. Het zijn maar enkele van onze oplossingen.

De terrasoverkappingen bedient u makkelijk met een schakelaar of afstandsbediening. Gebruiksvriendelijkheid op z’n best! Uw terras afwerken met een dimbare led-units, infraroodheaters en speakers? Soons voorziet het allemaal.

Prijzen van horeca terrasoverkappingen

Omdat we uw terrasoverkapping op maat uitwerken, is de kostprijs variabel naargelang het type, de materialen, de afmetingen en de afwerkingsmogelijkheden. Neem gerust contact op voor een correcte prijsbepaling. Bel ons op +31 (0)43 362 24 89 voor een offerte.

Soons horeca terrasoverkappingen

Horeca terrasoverkappingen van Soons

Soons is een begrip als het over terrasoverkappingen voor horeca gaat. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 120 jaar traditie en vakkennis.