Zonweringen

Je wil je klanten maximaal beschermen tegen zon, wind, neerslag en zelfs storm. Tegelijkertijd hoop je jouw terras maximaal te laten renderen. Dan is een zonwering van Soons de ideale oplossing.

Zonweringen: Soons is dé pionier

Soons is een naam, een begrip. Niet enkel in Maastricht, maar ook ver over de Nederlandse landsgrenzen heen. Soons Rolluiken-Zonwering BV is een familiebedrijf met meer dan 120 jaar traditie en vakkennis. We zijn nog steeds een absolute pionier en vernieuwer in zonweringen. Je kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan producten, die we trouwens allemaal zelf produceren in ons eigen atelier!

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Uitvalscherm Soons

Zonweringen: welke types vind je bij Soons?

Welke zonweringen en overkappingen kan je bij ons vinden?

Daarnaast levert Soons ook de beveiligingsrolluiken en of rolhekken in staal of polycarbonaat.

Zonwering op maat

Het motto van Soons luidt: ‘gaat niet, bestaat niet’. Welke zonwering jij ook wil, wij kunnen ze voor jou fabriceren. Bij heel wat zonweringen zijn wij het enige bedrijf in Europa die deze voor jou kunnen maken. We beschikken over een eigen engineeringafdeling en een eigen atelier. Je krijgt dus van ons een zonwering op jouw maat! Er zijn bij Soons geen standaarden.

Ook onze windschotten worden in staal vervaardigd, we noemen ze daarom graag ‘hufterproof’.

Zonweringen: kwaliteit

Bij Soons maken we zonweringen en rolluiken in staal of in bicarbonaat. We hebben aandacht voor stevigheid en transparantie. Een stevige zonwering laat je toe om je terras maximaal te benutten. Sommige zonneschermen weren immers niet enkel de zon af, maar zijn ook wind-, regen- en zelfs stormbestendig. All weather schermen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Zo hebben we driedubbel geïsoleerde vouwdaken, die enkel door Soons vervaardigd worden met onbeperkte afmetingen.

Prijs van zonweringen

Bij Soons kan je terecht voor een zeer uitgebreid gamma aan zonweringen. Het spreekt voor zich dat de prijs verschilt naargelang het type zonwering, de afmetingen, materialen en andere technische specificaties. Bij Soons bieden we je een correcte prijs voor een state-of-the-art zonwering. Wil je graag meteen een offerte? Bel ons dan vandaag nog op +31 (0)43 362 24 89.

Leveringstermijn van zonweringen

De gemiddelde levertijd bedraagt zes tot acht weken. In uitzonderlijk dringende gevallen (zoals een opening of een dringende herstelling) kunnen we een versnelling hoger schakelen en vlugger leveren.