Zon- en regenwering voor horecaterrassen

Zon- en regenwering is een essentieel onderdeel van uw terras. Het beschermt uw klanten namelijk tegen allerlei weersomstandigheden, van een druppel nat en een koude bries tot een fel stralende zon. Dankzij de bescherming van de zon- en regenwering is het comfortabel genieten voor iedereen.

Comfort, bescherming en andere voordelen

Heeft uw horecazaak een terras? Dan weet u dat klanten op een zonnige dag graag de schaduw en koelte opzoeken. En ook wanneer het regent, zitten ze liever droog. Zon- en regenwering op uw terras is onmisbaar om hun comfort te verzekeren. Wist u trouwens dat uw terrasmeubilair door zonlicht en regen sneller aftakelt? Met de juiste zon- en regenwering blijft uw meubilair langer nieuw. Zowel u als uw klanten profiteren zo van de voordelen van zonwering. Win-win!

Maatwerk voor horeca en winkels

Wanneer we ‘op maat’ zeggen, nemen we dat vrij letterlijk. Welke zon- en regenwering u ook wenst, wij kunnen ze voor u fabriceren. Zelfs als uw terras buiten de standaardmaten valt. Soons beschikt over een eigen engineeringafdeling en atelier, waardoor we elke mogelijke afmeting kunnen maken. En dat als enige bedrijf in Europa! Ideaal voor winkels en horecazaken met uiteenlopende groottes van terrassen.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Uitvalscherm Soons

Onze verschillende soorten zonweringen

Bij Soons vindt u verschillende types zon- en regenweringen.

Materialen van topkwaliteit

Uw zon- en regenwering moet tegen een stootje kunnen. Daarom werken we bij Soons alleen met materialen van topkwaliteit. Wij gebruiken voor onze producten staal of bicarbonaat, waarbij we aandacht hebben voor stevigheid en transparantie. Dat is nodig, aangezien ze niet alleen de zon, maar ook wind en regen afweren. De ‘all weather’ zonweringen kunnen zelfs het hele jaar door buiten blijven staan. Handig! 

De prijs van uw zonweringen

Het aanbod voor horeca en andere bedrijven is bij Soons zeer uitgebreid én bovendien volledig op maat. Het spreekt voor zich dat een correcte prijs afhankelijk is van het type, de afmetingen, materialen en andere technische specificaties. Wenst u graag meteen een offerte? Bel ons dan vandaag nog op +31 (0)43 362 24 89.