Horeca sierluifel

Een sierluifel of baldakijn bezorgt uw horecazaak extra uitstraling en beschermt u gasten tegen zon, regen en wind. We garanderen u een sierluifel van topkwaliteit. Soons is immers al meer dan een eeuw dé pionier en referentie voor zonneschermen.

Horeca sierluifel op maat

Het motto van Soons luidt ‘Gaat niet, bestaat niet’. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg als het op het ontwikkelen van een sierluifel aankomt. Zorgt uw gevel voor wat extra moeilijkheden? Dan zijn onze ingenieursafdeling en atelier nog gemotiveerder om voor u het onderste uit de kan te halen. U krijgt van ons immers de sierluifel die u wenst en nodig hebt. U kan kiezen uit een rijk kleurenpallet en krijgt de bedrukking naar uw wens.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Sierluifel

Sierluifel kopen

De prijs van uw sierluifel hangt natuurlijk af van uw exacte voorkeur. Bel ons op +31 (0)43 362 24 89 voor een concrete offerte.

Horeca sierluifel van Soons

Horeca sierluifel van Soons

Soons is hofleverancier in Nederland en dé absolute vernieuwer als het op zonneschermen aankomt. Wilt u een doordeweekse sierluifel? Of wilt u echt kwaliteit? In dat laatste geval komt u gewoon naar Soons!