Horeca sierluifel

Een sierluifel of baldakijn bezorgt je horecazaak extra uitstraling en beschermt je gasten tegen zon, regen en wind. We garanderen je een sierluifel van topkwaliteit. Soons is immers al meer dan een eeuw dé pionier en referentie voor zonneschemen.

Horeca sierluifel op maat

Het motto van Soons luidt ‘Gaat niet, bestaat niet’. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg als het op het ontwikkelen van een sierluifel aankomt. Zorgt jouw gevel voor wat extra moeilijkheden? Dan zijn onze ingenieursafdeling en atelier nog gemotiveerder om voor jou het onderste uit de kan te halen. Jij krijgt van ons immers de sierluifel die jij wil en nodig hebt. Je kan kiezen uit een rijk kleurenpallet en krijgt de bedrukking naar jouw wens.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Sierluifel

Sierluifel kopen

De prijs van je sierluifel hangt natuurlijk af van jouw exacte voorkeur. Bel ons op +31 (0)43 362 24 89 voor een concrete offerte.

Horeca sierluifel van Soons

Horeca sierluifel: leveringstermijn

Als je vandaag bestelt, wanneer zal jouw sierluifel dan klaar zijn? Reken op acht tot tien weken levertijd. Tenzij het hoogdringend is (bij een opening of een dringende herstelling), dan schakelen we een versnelling hoger en proberen we je nog vlugger te helpen.

Horeca sierluifel van Soons

Soons is hofleverancier in Nederland en dé absolute vernieuwer als het op zonneschermen aankomt. Wil je een doordeweekse sierluifel? Of wil je echt kwaliteit? In dat laatste geval kom je gewoon naar Soons!