Schaararmschermen

Zonneschermen van Soons zijn de referentie op de markt. Al meer dan 120 jaar is Soons pionier in stalen zonneschermen en terrasoverkappingen. Schaararmschermen, ook wel harmonicaschermen genoemd, zijn dan ook één van onze absolute specialiteiten.

Horeca schaararmscherm

De schaararmschermen van Soons beschermen uw klanten tegen zon, regen en wind. Onze stalen windschotten geven vandalen geen kans. Bovendien kunt u uw terras dankzij onze schermen langer gebruiken, wat uw portefeuille ten goede komt! Omdat de collegabedrijven ook niet stilstaan met betrekking tot het schaararmscherm hebben wij ons schaararmscherm verbeterd:

 • We hebben de afzonderlijke profielen veranderd qua dikte en hoogte (eigen ontwerp)
 • We maken nu gebruik van hoogsterkte staal waardoor de arm meer belastbaarheid krijgt
 • Alles is verantwoord middels constructieberekeningen door een ingenieursbureau
 • Ons schaararmscherm kan per arm belast worden met 150! kg, in tegenstelling tot vergelijkbare producten op de markt waar slechts ca. 50 kg per arm belast kan worden. Daarmee is ons scherm berekend t/m windkracht 5.
 • Het schaararmscherm wordt geheel in eigen huis geproduceerd, wij kunnen snel custom made wijzigingen doorvoeren aangezien we alles met een CNC gestuurde lasermachine produceren.
 • Weglopende gevels, balkons, ornamenten is voor ons geen probleem, stalen achterconstructies kunnen wij in onze eigen staalwerkplaats produceren.
 • 2D tekeningen en 3D visualisaties worden in eigen huis gemaakt door onze engineers
 • Optie om LED volant toe te passen, naam of logo van klant verlicht in LED, warmwit of in kleur (evt. in combinatie met foliedruk)
 • Waar collega’s een tussendoekje toepassen ter spleetafdichting van de doeken, kunnen wij gebruik maken van een zelf ontwikkeld Dubbel-As-Systeem, waarbij we doeken kunnen laten overlappen.
Waarom Soons Zonwering?
 • Hofleverancier
 • Eigen atelier, productie én montage
 • Meer dan 100 jaar ervaring
 • +5000 succesvolle projecten
 • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Schaararmschermen van Soons

Schaararmscherm op maat

We maken deze schaararmschermen steeds op maat, dankzij onze eigen ingenieursafdeling en atelier. Wij werken niet met standaarden. U krijgt van ons het schaararmscherm dat bij uw horecazaak past. En vergeet niet, een goed draaiend terras biedt u niet alleen meer ruimte, maar ook meer omzet. U heeft er als ondernemer dan ook alle belang bij om voor uw terras een perfect zonnescherm te voorzien. Heeft u maar een beperkte muurhoogte, of loopt uw gevel schuin? Geen probleem, onze technici weten hier wel raad mee. We creëren uw schaararmscherm op maat, in de kleur en met het motief of de bedrukking die u wenst! Die kleur kiest u trouwens best doordacht, want sommige kleuren laten meer warmte door en andere meer licht. We helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Automatisch schaararmscherm

Opteert u voor een groter schaararmscherm, dan zorgen wij ervoor dat dit automatisch kan openen en sluiten. De elektrische bediening maakt u het leven gemakkelijk. Eén druk op de knop volstaat.

Schaararmscherm: wat met rokers?

Onze schaararmschermen kunnen geheel of gedeeltelijk gesloten worden met doeken, rits screens, schuifbare windschermen of vaste windschotten … Op die manier bezorgt u de rokers in uw zaak een leuk plekje.

Soons schaararmschermen

Schaararmscherm kopen

We leveren steeds maatwerk. We kunnen u dus geen standaardprijs voor een schaararmscherm geven. Wel krijgt u van ons een kwalitatief topscherm tegen een scherpe prijs. Wenst u graag een offerte? Bel ons vandaag nog op +31 (0)43 362 24 89.