Horeca parasol

Een parasol doet wonderen voor uw horecazaak. Uw klanten genieten van het mooie weer, zijn beschermd tegen zon, wind en regen en uw terras is plots veel rendabeler. U kunt het immers gedurende een langere periode maximaal benutten.

Parasols horeca

Een parasol van Soons is niet zomaar een parasol van dertien in een dozijn. Onze kwalitatieve materialen en afwerking op maat geven uw zaak een unieke uitstraling en uw klanten een comfortabel en veilig gevoel. Kwaliteit en stevigheid zijn speerpunten van ons aanbod.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Horeca parasol

Horeca parasol 4×4 of 5×5

Bent u op zoek naar een horeca parasol van 4×4 of 5×5? Geen probleem, bij Soons vindt u meteen een parasol die perfect aansluit bij het imago van uw horecazaak.

Horeca parasol op maat

Maar het hoeft niet altijd een parasol met een standaardafmeting te zijn. Kent u het motto van Soons? ‘Gaat niet, bestaat niet’. Kort samengevat: bij ons kunt u terecht voor elke parasol. Onze eigen engineeringafdeling en atelier maken van Soons dé pionier op de markt. Wij werken niet met vaste standaarden. Maatwerk is bij ons de standaard. Wenst u een horeca parasol volledig op maat met uw voorkeuren? Wij zorgen ervoor!

Horeca parasol kopen

De prijs van uw horeca parasol wordt bepaald door uw specifieke wensen. Standaardprijzen kunnen wij u dus niet geven. Maar we garanderen u wel dat u een kwalitatief hoogstaande parasol krijgt tegen een correcte prijs. Bel ons op +31 (0)43 362 24 89 voor een offerte.

Soons horeca parasols

Horeca parasol aanbieding

Heeft u nog geen concreet idee welk type horeca parasol u zou willen? Kijk dan zeker eens bij onze realisaties. U krijgt er ongetwijfeld de nodige inspiratie door.

Horeca parasol van Soons

Soons is dé referentie in horeca parasols. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 120 jaar traditie en vakkennis. U kiest dus niet zomaar een parasol … U kiest een Soons!