Horeca parasol

Een parasol doet wonderen voor je horecazaak. Je klanten genieten van het mooie weer, zijn beschermd tegen zon, wind en regen en jouw terras is plots veel rendabeler. Je kan het immers gedurende een langere periode maximaal benutten.

Parasols horeca

Een parasol van Soons is niet zomaar een parasol van dertien in een dozijn. Onze kwalitatieve materialen en afwerking op maat geven je zaak een unieke uitstraling en je klanten een comfortabel en veilig gevoel. Kwaliteit en stevigheid zijn speerpunten van ons aanbod.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Horeca parasol

Horeca parasol 4×4 of 5×5

Ben je op zoek naar een horeca parasol van 4×4 of 5×5? No problem, bij Soons vind je meteen een parasol die perfect aansluit bij het imago van jouw horecazaak.

Horeca parasol op maat

Maar het hoeft niet altijd een parasol met een standaardafmeting te zijn. Ken je het motto van Soons? ‘Gaat niet, bestaat niet’. Kort samengevat: bij ons kan je terecht voor elke parasol. Onze eigen engineeringafdeling en atelier maken van Soons dé pionier op de markt. Wij werken niet met vaste standaarden. Maatwerk is bij ons de standaard. Wil jij een horeca parasol volledig op maat van jouw voorkeuren? Wij zorgen ervoor!

Horeca parasol kopen

De prijs van je horeca parasol wordt bepaald door jouw specifieke wensen. Standaardprijzen kunnen we je dus niet geven. Maar we garanderen je wel dat je een kwalitatief hoogstaande parasol krijgt tegen een correcte prijs. Bel ons op +31 (0)43 362 24 89 voor een offerte.

Soons horeca parasols

Horeca parasol aanbieding

Heb je nog geen concreet idee welk type horeca parasol je zou willen? Kijk dan zeker eens bij onze realisaties. Je krijgt er ongetwijfeld de nodige inspiratie door.

Horeca parasol van Soons

Soons is dé referentie in horeca parasols. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 120 jaar traditie en vakkennis. Je kiest dus niet zomaar een parasol … Je kiest een Soons!