Soons Rolluiken en Zonwering

Een eeuwenlange traditie van oerdegelijk, betrouwbaar vakwerk. Dat maakt van Soons Rolluiken-Zonwering BV een wijd gerespecteerde onderneming. Als specialist en trendsetter in de branche van zonwering, rolluiken en tal van soortgelijke producten, is Soons Rolluiken-Zonwering een heus begrip. Het zal dan ook niet verbazen dat dit traditierijke bedrijf bij Koninklijke beschikking werd benoemd tot Hofleverancier.

Al sinds 1896 ontwerpt en produceert Soons Rolluiken-Zonwering een ruim gamma van producten als luifels, zonneschermen, parasols, markiezen, jaloezieën, rolluiken en winkelbeveiliging. Inmiddels is Soons het enige bedrijf in Limburg dat de volledige ontwikkeling en fabricage van deze kwaliteitsproducten nog eigenhandig uitvoert. En dit volgens ijzersterke principes, die door de jaren heen ruimschoots hun degelijkheid hebben bewezen.

Soons is aangesloten bij Romazo.

Waarom Soons Zonwering?
  • Hofleverancier
  • Eigen atelier, productie én montage
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • +5000 succesvolle projecten
  • Prijs/kwaliteit onklopbaar

De zorgvuldige opgebouwde vakkennis openbaart zich in alle afdelingen van het bedrijf, zoals de eigen constructiewerkplaats, het confectieatelier, de assemblageafdeling of de servicedienst. Het resultaat dat Soons Rolluiken-Zonwering kan voorleggen dankzij de ervaring enerzijds en continu drang naar innovatie anderzijds, is de ideale samensmelting van een functionele, esthetische en kwalitatieve maatoplossing.