Corradi pergola overkappingen

Uw mobiele terrasoverkapping voor alle seizoenen

Buiten is het nieuwe binnen

Buiten is het nieuwe binnen, een trend waardoor mensen liever hun drankje en hapje nuttigen buiten op het terras, dan binnen, ongeacht de weersomstandigheden. Soons biedt u een uitgebruid gamma aan Corradi Pergola Overkappingen, ook vaker Patio Overkappingen genoemd, waardoor wij voor elke situatie een maatwerkoplossing kunnen bieden, van klein tot groot terras, van gevelterras tot pleinterras. Vanaf begin wordt met u meegedacht en wij zorgen voor de perfecte uitstraling van uw (horeca) terras.

 

Waarom Soons Zonwering?
 • Hofleverancier
 • Eigen atelier, productie én montage
 • Meer dan 100 jaar ervaring
 • +5000 succesvolle projecten
 • Prijs/kwaliteit onklopbaar
Corradi

Het visitekaartje voor uw terras: de corradi pergola overkapping

Deze in het oog springende Corradi Pergola Overkappingen van Soons Zonwering maken van uw terras een echte eyecatcher. Maar waar begint u? Onze vertegenwoordiger komt graag vrijblijvend ter plaatse kijken naar de meest ideale oplossing voor u. Zo maken wij van uw terras een sfeervolle plek voor al uw klanten.

Kleuren, doeken en materialen

Corradi Pergola Overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo is het frame van aluminium met RVS beslag en is er keuze uit een aantal standaard framekleuren, zowel glad als mat gecoat. Tevens zijn er een aantal unieke Corradi kleuren leverbaar, zoals TITANIO en SALT & PEPPER.

De Eclissi lichtdichte doeken zijn standaard beschikbaar in een drietal kleuren, wit, beige en lichtgrijs.

Verlichting, audio & verwarming

Extra sfeer kan gecreërd worden door verlichting, verwarming & audio, of door een combinatie hiervan. Daarom bieden wij dimbare LED units aan welke geïntegreerd worden in de baleinen van de Corradi Pergola Overkapping. Verkrijgbaar in wit of RGBW, en bedienbaar met handzender. Een aangename temperatuur verkrijgt u door het aanbrengen van stijlvolle infraroodheaters of gasheaters. Het monteren van speakers is vervolgens de spreekwoordelijke kers op de taart.

Soons Corradi pergola overkappingen

Waarom een pergola overkapping aanschaffen?

 • U kunt u terras terras wordt een uitbreiding van uw zaak, het hele jaar door
 • De overkapping is uiterst windbestendig
 • Uw klanten kunnen zelfs bij een stortbui blijven zitten
 • Uw terras wordt uw visitekaartje
 • U kunt de pergola overkapping geheel naar eigen smaak aanpassen
 • Het gehele terras binnen mum van tijd overdekt met maar 1 druk op de knop

Technische hoogstandjes

Techniek staat hoog in het vaandel bij de opvouwbare daksystemen van Corradi. De volgende gepatendeerde onderdelen maken de Corradi systemen uniek in zijn soort:

 • Mobiele voorgoot, deze loopt mee met het doek
 • Extra gelagerde loopwagens met 6 wielen (zorgt voor soepele geleiding zonder schokken)
 • Het Anti-Drop systeem zorgt voor geheel waterdichte overkapping
 • Doekaanspanning (spanmotor), voor extra gespannnen doek 1 doek tot 13 meter breed mogelijk

VOOR ELK WAT WILS

De pergotenda patio-overkappingen van Corradi worden geheel op maat gemaakt en is personaliseerbaar, om zodoende diverse maanden per jaar aangenaam en comfortabel te kunnen genieten van de buitenruimte.

Maestro
De Maestro is het vlaggenschip van Corradi in 2017. Een product dat naar de toekomst van het buitenleven met een innovatieve en gevarieerde benadering benadering, om meer kezue te bieden aan degenen die van het buitenleven willen genieten met geadvanceerde, unieke en stijlvolle oplossingen.

Move
Move, één van de 100 typerende voorwerpen van het Made in Italy design en finalist tijdens de 23e Internationale Designprijs “Compasso d’Oro”.

Flux
De Pergotenda Flux, met gebogen lijnen, een vloeiend design en een structuur van aluminium. Nieuwe perspectieven voor allround genieten van het buitenleven.

Millenium
De Millenium heef teen zeer strakke en moderne uitstraling. De structuur is gemaakt van aluminium en is ook verkrijgbaar in de geanodiseerde versie met Aluinox-kleur.

Palladia
De Palladia, vervaardigd uit aluminium en RVS, heeft een eenvoudig doch uitgesproken karakter. De Palladia is het meest gangbare model en door zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ook het meest populaire model.

Kubo
De Kubo is een zelfdragende aluminium overkapping met opvallende technische oplossingen, zoals bijvoorbeeld de afvoer- endakgoten die volledig in de structuur zijn opgenomen en dus onzichtbaar zijn. De Kubo is tevens modulair, er kunnen meerdere Kubo’s gekoppeld worden.

B-Space
B-Space, gemaakt van aluminium en verankerd aan de steunmuur, kan maximaal 9 meter uitsteken en dus ook grote oppervlakten overdekken. Daarom is deze Pergotenda ideaal voor de commerciële horeca.