Vertigo Constructies

Een door Soons in eigen fabriek  gefabriceerde en vrijstaande stalen frame, met stalen zon –en regenschermen, uitgevoerd met schuifarmen (glijarmen) of schaararmen (harmonica armen) aan weerszijden van de vrijstaande constructie, maken het geheel tot een terrasoverkapping.

Dit stalen horeca zon –en regenscherm biedt bescherming tegen zon, maar is ook wind- en regenbestendig. Deze horeca schermen worden geheel in eigen fabriek op maat gemaakt en naar uw wensen gefabriceerd. Een legio aan mogelijkheden met onbeperkte afmetingen geeft meer ruimte en omzet op uw terras.

Zelfs op extreem grote afmetingen is deze mega overkapping veilig en stabiel, dit dankzij het gebruik van stalen profielen. De stalen onderdelen worden in huis gelaserd, waarna de constructie compleet wordt gefabriceerd. Vervolgens worden alle onderdelen separaat gestaalstraald, geschoopeerd en gepoedercoat. Mogelijk in iedere gewenste RAL kleur én keuze uit de nieuwe eigentijdse trend; struktuurlak. Voor een ijzersterke bevestiging worden de verticale staanders aan de bodem verankerd in betonnen funderingen middels voetplaten en draadstangen.

Zonweringdoek wordt vaak intensief op de proef gesteld op restaurantterrassen en aan hotelgevels. Het multifunctionele doek is speciaal geschikt voor permanente installaties, die veelvuldig blootstaan aan vervuiling en weersomstandigheden. Specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik door winkels, hotels en restaurants, maar natuurlijk ook geschikt voor de meest veeleisende privégebruikers. Het doek is aan één kant voorzien van een schimmelwerende en uv-bestendige coating op basis van acrylhars. Daardoor is dit zonweringsdoek perfect waterafstotend en zorgt zo het hele jaar lang voor meer terrasplezier, zelfs als het regent. Door als het nodig is ook warmte tegen te houden, heeft het als bijkomend voordeel dat u de temperatuur onder uw zonwering kunt temperen en zo een broeikassensatie kunt voorkomen, ook als uw terras in de volle zon ligt.

Om het plaatje compleet te maken, bedrukken wij de volant met letters en logo’s. Aan de buiten en/of binnenzijde, letters – logos of eigen design (huisstijl) veranderen de zonwering in een weerbestendige, eersteklas, exclusieve eye-catcher. Voor optimale belettering maken wij gebruik van de daarvoor meest geschikte bedrukkingstechniek. Hierdoor blijft uw reclame op onze zonwering jarenlang de aandacht trekken.

De buisvormige motor wordt volledig ingebouwd in de aandrijfas van de overkapping. Om de oprolbuis heen wordt het zonnescherm doek opgespannen. De 230V motor wordt in werking gesteld via signalen, bijvoorbeeld via een op of inbouw schakelaar, afstandsbediening of via een geautomatiseerde zon- wind sensor, zon- windautomaat. Via een van deze verschillende bedieningsvormen kunt u de zonnewering eenvoudig bedienen naar de gewenste positie.

Klant is koning, dus komen ook de rokers bij ons aan bod. Uw overkapping kan geheel of gedeeltelijk worden dichtgemaakt met oprolbare (transparante) doeken rondom, schuifbare windschermen of vaste windschotten, puien van HR++ isolatieglas en omklapflappen voor een regendichte afwerking. Met onze design heaters en LED verlichting creëert u een warm onthaal op een mooi en stijlvol terras.

Breng uw overkapping naar eigen smaak op sfeer. Zo kunnen wij een nostalgische uitstraling creëren dmv sierkrullen of sierstaanders. Of juist een moderne vormgeving met heldere kleuren.  Als het ‘s avonds donker wordt, schakelt u de geïntegreerde verlichting aan. De LED- spots zitten volledig in de basis structuur van de terrasoverkapping geïntegreerd.  De verlichting is te verkrijgen in puur wit en RGB (gekleurd).  Een aangename temperatuur verkrijgt u door het aanbrengen van stijlvolle warmte heaters. Deze warmtestralers zijn spatwaterdicht en hebben een fraaie vormgeving.

Wij begeleiden en verzorgen de levering en montage van A tot Z. Een monumentaal gebouw met historische karakteristieken? Wij verzorgen de complete vergunningaanvraag naar de gemeente met een uitgewerkt voorstel, geheel aangepast op het terrassenbeleid, met een technische tekening ter verduidelijking. Indien gewenst gaan wij het gesprek met de gemeente aan om ook hun te overtuigen dat onze overkapping zowel een verbetering voor het stadsbeeld is, alsmede ook een commercieel /winstgevend doel heeft.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een investering die zich vanzelf terugverdient? Neem dan contact op om vrijblijvend een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom (op afspraak) om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Ook kunt u ons een foto van het montage-vlak inclusief een indicatie van de maten mailen, zodat wij u een richtprijs kunnen laten toekomen. Soons opereert door heel Nederland en (ver) daarbuiten!

SoonsVertigo Constructies