Schaararmschermen en schuifarmschermen

Sinds jaar en dag staat ons bedrijf bekend om onze stalen zon –en regenschermen. In de volksmond ook wel glijarm schermen en harmonica-arm schermen genoemd.  Omdat wij de fabricage geheel in eigen hand hebben, worden deze SOONS made schermen compleet op maat en geheel naar wens gemaakt.

Er is geen enkele provincie in Nederland waar geen horeca zonnescherm van Soons Zonwering BV hangt. Deze stalen horeca zon –en regenschermen bieden bescherming tegen zon, maar zijn ook wind- en regenbestendig. Een legio aan mogelijkheden met onbeperkte breedte afmetingen, geeft meer ruimte met meer omzet op uw terras.

Zodra er niet voldoende muurhoogte of geen stevige muur beschikbaar is, de gevel schuin loopt of versierd is met ornamenten, zullen wij u een passende oplossing bieden om toch de gewenste zonwering te monteren. Wij hebben in onze eigen staalwerkplaats de mogelijkheid om elke noodzakelijke ophangconstructie te vervaardigen. Gaat niet, bestaat niet!

De stalen onderdelen worden in huis gelaserd, waarna de constructie compleet wordt gefabriceerd. Vervolgens worden alle onderdelen separaat gestaalstraald, geschoopeerd en gepoedercoat. Mogelijk in iedere gewenste RAL kleur en keuze uit de nieuwe eigentijdse trend; struktuurlak.

Met onze 320 g/m² zonweringsdoeken krijgt u een ruime keuze in decoratieve motieven en kleuren, om uw schuifbare terrasoverkapping extra cachet te geven. De zonweringsdoeken zijn verkrijgbaar in breedte van 120 cm. Een kleur kiezen heeft een rechtstreeks effect op de hoeveelheid licht en warmte die door uw zonwering dringt. Lichtere tinten laten meer hitte door, maar bieden ook een onvergelijkbare lichtinval. Donkere kleuren houden het koel, maar houden ook meer zonneschijn tegen. Met kleur kunt u ook zorgen voor optimale bescherming tegen uv-straling. Donkere kleuren stoppen alle uva­ en uvb­-stralen. Lichte kleuren bieden bescherming vergelijkbaar met factor 50 zonnebrandcrème. Dit doek garandeert u jarenlang een goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersomstandigheden. Dankzij de in de massa geverfde acrylvezel, Sunacryl, en de speciale nabehandeling met Cleangard voor buitenzonwering, is het doek kleurvast en heeft het een goede weerstand tegen water, vlekken en scheuren en is hij gemakkelijk te onderhouden.

Voor een compleet plaatje, bedrukken wij de volant met letters en logo’s. Aan de buiten en/of binnenzijde, letters, logos of eigen design (huisstijl) veranderen de zonwering in een weerbestendige, eersteklas, exclusieve eye-catcher. Voor optimale belettering maken wij gebruik van de daarvoor meest geschikte bedrukkingstechniek. Hierdoor blijft de reclame op uw zonwering jarenlang de aandacht trekken.

Onze grote overkappingen worden standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Dankzij ons brede assortiment aan accessoires, waaronder weersensoren, verwarming en belichting, kunt u ontspannen in de frisse lucht, ongeacht het weertype. En met uw wandzender of afstandsbediening bedient u uw gemotoriseerde oplossingen met een eenvoudige knopdruk. De buisvormige motor wordt volledig ingebouwd in de oprolbuis van het zonscherm. De 230 V motor wordt in werking gesteld via een schakelaar, afstandsbediening of via automatisering (zon-, regen- en/of windsensoren).

Klant is koning, dus komen ook de rokers bij ons aan bod. Uw schaararmscherm of schuifarmscherm kan geheel of gedeeltelijk worden dichtgemaakt met opdraaibare (transparante) doeken rondom, rits screens, schuifbare windschermen of vaste windschotten, puien van HR++ isolatieglas en omklapflappen voor een regendichte afwerking. Met onze design terrasheaters en LED verlichting creëert u een warm onthaal op een mooi en stijlvol terras.

Inmiddels is Soons Zonwering BV het enige bedrijf in Limburg dat de volledige ontwikkeling én fabricage van onze kwaliteitsproducten nog eigenhandig uitvoert. Dat doen we al sinds 1896. U bent dus verzekerd van 100% kwaliteit. Bovendien zijn al onze projecten maatwerk. Van begin tot eind.

Wilt u uw terras uitbreiden met zon en regenschermen, leg ons uw uitdaging voor. Wij doen graag een voorstel op maat om ook aan uw specifieke wensen en behoeften tegemoet te komen. Ter plaatse kunnen wij een oplossing voorstellen die perfect aansluit op uw situatie. Graag adviseren wij u ook over bijvoorbeeld de specifieke overheidseisen van uw terras. Neem contact op om vrijblijvend een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs of bezoek onze showroom (op afspraak) om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

SoonsSchaararmscherm