Terrasoverkapping

Grote terrasoverkappingen zoals vouwdaken, waarvan Soons de enige fabrikant in Nederland is en  ook de patio-overkappingen en FTS pergola zonweringen, komen bij Soons Zonwering BV uit eigen fabriek en worden met de grootste passie en aandacht voor u vervaardigd. U bent bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig, op maat gemaakt product!

De stalen Soons made vouwdaken voorzien van drie dubbel dik geïsoleerd doek voor uw terras, zijn bestand tegen weer en wind. Omdat het regenwater via de goten aan de zijkant wegloopt is het vouwdak in halfopen toestand evengoed regenwerend. Een schuifbare terrasoverkapping combineert het beste van twee werelden; de flexibiliteit van een zonnescherm in combinatie met de stevige constructie van een terrasoverkapping. Waardoor ze zeer geschikt zijn om grote terrassen te overdekken, gebruik bij wind of voor mensen die net iets meer willen dan alleen zonwering. De textieldaken beschikken zelfs over een volledig waterdicht PVC doek dat elke bui doorstaat. Het vouwdoek is volledig waterbestendig in gesloten toestand en dubbel isolerend of driedubbel isolerend uitgevoerd.  De vouwdaken zijn compleet gemotoriseerd en geautomatiseerd en naar wens regelbaar. Een gedeeltelijke of optimale schaduw, it’s up to you!

Fraaie terrasoverkappingen naar Italiaanse stijl, de onderliggende patio-overkapping is van hoogstaande kwaliteit (aluminium en roestvrij staal) en heeft een prachtig ontwerp. Deze aluminium overkappingen zijn uitgerust met het meest innovatieve materiaal, geavanceerde technologie en magnifiek design, en sterk genoeg om de felle zon, de harde regen en de hevige wind (windkracht 8) te doorstaan. Verankerd aan een muur of op zichzelf staand, plat of schuin, langs de omtrekzijden open of gesloten met transparante screens of glazen schuifdeuren. Gesloten is het schuifdak compleet waterdicht en wordt het hemelwater via een onzichtbare goot, die is weggewerkt in een staander, afgevoerd. Het doek is gemaakt van een hoogwaardig, brandvertragend en UV bestendig polyester en is eenvoudig te reinigen. Tevens kunt u ervoor kiezen om LED verlichting te integreren in de “runners” van het schuif-systeem.

De aluminium pergola is een serre zonwering op onderconstructie (verticale en horizontale staanders) waarvan de voorlijst met het zonwering doek over geleiders naar voren geschoven wordt. Pergola zonweringen vormen een als het ware een warmte- en licht reducerend schild boven of rondom het vertrek en doordat het doek over geleiderails loopt, is deze zonwering minder windgevoelig dan bijvoorbeeld een knikarmscherm. Het doek wordt op spanning gehouden door een krachtig veersysteem dat in de geleiderails is geïntegreerd. Onze pergola zonweringen zijn extreem flexibel te gebruiken; de zijgeleiders  en steunpalen kunnen tot 80 cm vanaf de buitenkant inspringend worden gemonteerd. Een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld veranda’s met een schilddak of voor schuine glasvlakken. De zonwering wordt met behulp van de geïntegreerde motor eenvoudig in- en uitgestuurd.

Vrijstaand of muurmontage? Heeft u niet genoeg hoogte, of is de gevel niet sterk genoeg? Ons gamma aan terrasoverkappingen kan zowel aan de gevel of op een muur bevestigd worden alsook vrijstaand gebruikt worden. Onze specialisten informeren u ter plekke!

Afhankelijk van de constructie wordt er PVC doek,  of Acryl doek toegepast.  Deze duurzame zonweringsdoeken zijn er in tal van kleuren en dessins en bovendien van hoge kwaliteit en uitzonderlijk kleurvast. De frames worden gepoedercoat in de gewenste RAL kleur of in een van de stijlvolle struktuurlakken.

De terrasoverkapping wordt voorzien van blok -of buismotor welke staan voor comfort, veiligheid en bedieningsgemak, maar ook voor duurzaam omgaan met energie. Elke zonwering wordt door ons voorzien van een passende motor die het beste bij dat type zonwering past. De bediening kunt u zelf kiezen. U kunt het zonnescherm eenvoudig open en dicht doen met behulp van elektrische bediening met een wandschakelaar en voor nog meer luxe kunt u kiezen voor afstandsbediening.

Elke terrasoverkapping kan worden uitgerust met LED verlichting en elektrische terras-verwarming. Middels screens, windschotten, glaswanden, zij –en voordoeken, windschermen en wegklapbare frames creëert u een unieke en warme buitenomgeving! Zo kunt u het hele jaar buiten genieten zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden.

Onze zonweringen en rolluiken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Soons Zonwering BV hanteert een garantie van 2 jaar volgens de RoMaZo voorwaarden. Op specifieke producten krijgt u zelfs 5 tot 7 en bij Stalen Soons made schermen zelfs 10 jaar jaar fabrieksgarantie. Om de levensduur van uw zonwering te verlengen raden wij u ons voordelig onderhoudscontract aan. Ook voor reparaties staat ons service team voor u klaar.

Met enkel vakmensen in de binnen- en buitendienst, bent u altijd verzekerd van hulp en deskundig advies. Neem contact op om vrijblijvend een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom (op afspraak) om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden. Ook kunt u ons een foto van het montage-vlak inclusief een indicatie van de maten mailen, zodat wij u een richtprijs kunnen laten toekomen. Soons opereert door heel Nederland en (ver) daarbuiten!

Al sinds 1896 ontwerpt, produceert en installeert Soons Zonwering een ruim gamma van producten o.a. zon- en regenschermen, schaararmschermen, schuifarmschermen, patio-overkappingen en markiezen.

SoonsTerrasoverkapping