Pagina niet gevonden

Misschien zocht u naar wie we zijn of naar onze specificaties. Contact opnemen kan natuurlijk altijd.

Naar home

of

Laatste nieuws

Lees onze laatste nieuwsberichten

‘T Taphuys: Genieten van je zelf getapt biertje onder een Soons scherm

Bij het innovatieve Taphuys in Tilburg, waar men zelf bier en wijn kan tappen aan een unieke tapwand, hebben wij 2 grote schaararmschermen mogen leveren. 1 scherm met een breedte van 11,5 meter, de andere is maar liefst 23 meter breed. Inclusief 17.000 Watt aan verwarming en ca. 60 LED spots!

Vliegtuigspotten op Schiphol onder een Soons overkapping.

Bij wind en weer genieten van opstijgende vliegtuigen, dat is nu mogelijk onder de door ons geleverde en geïnstalleerde overkapping bij Wings Food & Drinks. Bij de oude verkeerstoren van Schiphol hebben we een stalen constructie geplaatst, met hierop 4 electrisch aangedreven vouwdaken. Rondom is alles geheel dichtgemaakt met volglazen schuifwanden, en binnenin zorgen 35

Patio-Overkappingen voor zorgwooncentrum Orbis – Aldenhof

Bij woonzorgcentrum Orbis – Aldenhof  in Born hebben wij een drietal patio-overkappingen mogen plaatsen boven de terrassen van de bewoners. Regen- en windbestendig, zodat de bewoners onder alle weersomstandigheden toch buiten kunnen genieten. Door het gebruik van extra zware stalen profielen aan voorzijde is het geheel vrijhangend, zonder steunpalen aan de voorzijde.

rlemon404